Als u de keuze maakt voor vloerverwarming van Rijks Vloerverwarming betaalt u nooit teveel! Ongeacht welke vorm van vloerverwarming u ook wilt hebben: een ingefreesde vloerverwarming, vloerverwarming op krimpnetten of vloerverwarming op noppenplaten. Wij berekenen billijke prijzen, en het systeem wordt geïnstalleerd door vakkundige professionals die werken met de allerbeste materialen.

Prijs vloerverwarming frezen

Hieronder treft u onze tarieven aan voor een complete installatie van vloerverwarming, ingeslepen in de dekvloer. De prijs is berekend inclusief arbeid, materiaal en BTW. De kosten van onze vloerverwarming zijn inclusief aansluiten. Wel dient het aansluitpunt binnen een afstand zit van 1,5 meter zitten. Voor eventuele bijkomende kosten en mogelijkheden attenderen wij u graag op de aanvullende opties onder de prijslijst.

Lees meer: Prijs vloerverwarming frezen

Prijs vloerverwarming op krimpnetten

Hieronder treft u onze tarieven aan voor een complete installatie van vloerverwarming, gemonteerd op gegalvaniseerde krimpnetten. De prijs is berekend inclusief arbeid, materiaal en BTW. De kosten van onze vloerverwarming zijn inclusief aansluiten. Wel dient het aansluitpunt binnen een afstand zit van 1,5 meter zitten. Voor eventuele bijkomende kosten en mogelijkheden attenderen wij u graag op de aanvullende opties onder de prijslijst.

Lees meer: Prijs vloerverwarming op krimpnetten

Prijs vloerverwarming op noppenplaat

De tarieven van montage op noppenplaat zijn op aanvraag.

Voor een passend advies of een vrijblijvende offerte van een vloerverwarming gemonteerd op noppenplaat kunt u het beste contact opnemen met ons via het offerte formulier of via het contactformulier.